Kategorija proizvoda

Weifang Itend Higijenski Technology Co., Ltd

Dodaj: No.21, Gongye 1st Street, Weicheng District, Weifang City, Shandong Province, Kina

Kontaktirajte nas: James Lu

Tel: + 86-536-2227798

Fax: + 86-536-2227798

Mob: +8617753629906

E-mail: diapers@healtheasycare.com

Dom > vijesti > Sadržaj
VIŠE pelene za odrasle NEGO BABY ti koji će se prodavati u JAPAN
- Apr 15, 2017 -
PRIJE 3 GODINE   PO     U   BUSINESS

brzo starenje stanovništva Japana dovodi do razvoja novih lokalnih poslovnih prilika - pelene za odrasle tržištu.

Dva japanskom papiru kompanije - Daio i Nippon Paper-proširuje svoje proizvodne pogone za ono što se pristojno naziva "inkontinenciju proizvoda" zbog povećanja potražnje, lokalne štampe.

Na tržištu pelene za odrasle se očekuje da će nadmašiti jedna beba pelene do 2020. godine, kažu stručnjaci. Na tržištu za odrasle pelene raste svake godine 6-10 posto, a već vuče u Y140 milijardi (1,4 milijarde $) za ugostiteljstvo japanskom starijih pitanja populacije ima najveći postotak od preko 65 godina u svijetu, koji čine više od 20 posto stanovništva,   prema   na međunarodnoj štampi.

Pelene za odrasle u Japanu prodati 2,5 puta više beba pelene, što je rezultiralo većim profitne marže koje stvaraju atraktivan posao. pelene za odrasle su također kupili bolnicama i staračkim domovima.

Švedske SCA, najveći higijene proizvoda za kavu na svijetu, nedavno je poslao uzorak svoje pelene za odrasle svakom švedski muškarac star preko 55. je udario Inicijativa ljut telefonske pozive od ljudi koji su možda i nije sasvim pomirili sa potrebe proizvode jednoga dana kompanije.Prijavite se na našu email listu
Prijavite se sa svoje ime i email da biste dobili najnovija ažuriranja, ekskluzivan pristup promocije, prodaje događaja, prodaja u pretprodaji i više!
Povežite se sa nama
Postanite naš fan, pratite nas i prijavite se za najnovije informacije i ponudama.
QR Code
Autorsko pravo © Weifang Itend Higijenska Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.
XML