Kategorija proizvoda

Weifang Itend Higijenski Technology Co., Ltd

Dodaj: No.21, Gongye 1st Street, Weicheng District, Weifang City, Shandong Province, Kina

Kontaktirajte nas: James Lu

Tel: + 86-536-2227798

Fax: + 86-536-2227798

Mob: +8617753629906

E-mail: diapers@healtheasycare.com

Dom > vijesti > Sadržaj
liner
- Apr 13, 2017 -

Oblogu se temelji na različitim oblicima i slabosti roba, za fiksnu robu, kako bi se osiguralo da je roba u procesu transporta neće kretati, dok je tampon efekat komponenti ambalaže. Jastuk se koristi kao član jastučić, a njegova glavna funkcija je da se smanji ili smanjiti utjecaj vanjskog šoka na unutrašnje ambalaže. Najčešće koriste jastučića materijali su EPS, EPE, PE, PP, pulpe kalupljenje, valovitog kartona, pjenjenje na licu mjesta, i tako dalje.

Klasifikaciju brod ima brtvu end cap, keramički zavarivanje pad, i slično. Komunalnih model je opremljen brtvom koja se primjenjuje na dodir prekidača od ploči. prekidač na dodir je opremljen sklop prekidača na tome gornju površinu. Je pad obuhvata skup baznih zaštite, koji je uređen na dodir prekidača i unutrašnjost gniježđenja osnova odnosno formira sa prvim području i drugoj zoni od vrha do dna, prostor prvog prostora za smještaj na dodir prekidača i prostor za druge zone za smještaj gornju površinu touch prekidač sklop prekidača, i pritiskom na projekciju, se pružaju na vrhu gniježđenja baze i integralno formiran sa rukav baze, i prekidač na dodir mogu dodirnuti kada se pritiskom na projekciju podvrgnut spoljne sile.Prijavite se na našu email listu
Prijavite se sa svoje ime i email da biste dobili najnovija ažuriranja, ekskluzivan pristup promocije, prodaje događaja, prodaja u pretprodaji i više!
Povežite se sa nama
Postanite naš fan, pratite nas i prijavite se za najnovije informacije i ponudama.
QR Code
Autorsko pravo © Weifang Itend Higijenska Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.
XML