Kategorija proizvoda

Weifang Itend Higijenski Technology Co., Ltd

Dodaj: No.21, Gongye 1st Street, Weicheng District, Weifang City, Shandong Province, Kina

Kontaktirajte nas: James Lu

Tel: + 86-536-2227798

Fax: + 86-536-2227798

Mob: +8617753629906

E-mail: diapers@healtheasycare.com

Dom > vijesti > Sadržaj
pelene za odrasle
- Apr 13, 2017 -

urednik funkcionalan dizajn

Jednokratni pelene. Ne-tkani, papir, pamuk i drugih materijala. Postoje dvije vrste dojenčadi i odraslih posebno. Najnovije istraživanje i razvoj ekološki reciklirati pelene, heljda vlakana prerade sirovina za proizvodnju.

Značajke

Dizajniran za bebu i razvio novu jednokratnu pelenu. Može zadržati bebu delikatna, suhu kožu, tako da beba neće probuditi zbog mokrog i usred noći.

dizajn

Jedinstveni bikini dizajn, tako da je više koža površina kontakt sa svježeg zraka, tako da se beba osjeća ugodnije, cool. Jaka apsorpcija, sa tri sloja vlažnog sloja, čak i ako je beba pet puta mokar, ali i zadržati suho. Diše, beba znoji se leđima, pelene elastični pojas mekani, protežu slobodno, tako da koža slobodno disanje. Da biste spriječili curenje, nepropusnim ruba, kako bi se sprečilo urina bebe, posebno za sprečavanje izmet je beba, koja curi s obje strane.Prijavite se na našu email listu
Prijavite se sa svoje ime i email da biste dobili najnovija ažuriranja, ekskluzivan pristup promocije, prodaje događaja, prodaja u pretprodaji i više!
Povežite se sa nama
Postanite naš fan, pratite nas i prijavite se za najnovije informacije i ponudama.
QR Code
Autorsko pravo © Weifang Itend Higijenska Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.
XML