Kategorija proizvoda

Weifang Itend Higijenski Technology Co., Ltd

Dodaj: No.21, Gongye 1st Street, Weicheng District, Weifang City, Shandong Province, Kina

Kontaktirajte nas: James Lu

Tel: + 86-536-2227798

Fax: + 86-536-2227798

Mob: +8617753629906

E-mail: diapers@healtheasycare.com

Dom > vijesti > Sadržaj
pelene za odrasle
- Apr 13, 2017 -

pelene za odrasle su upotrebe papira inkontinencije, jedan od proizvoda njegu odraslih jednokratni, uglavnom za inkontinencijom odrasle koriste za jednokratnu upotrebu pelene. Glavni učinak pelene za odrasle za apsorpciju vode, koja se uglavnom ovisi o količini dlačica celuloze i polimera upijanje vode agent.

pelene za odrasle su upotrebe papira inkontinencije, jedan od proizvoda njegu odraslih jednokratni, uglavnom za inkontinencijom odrasle koriste za jednokratnu upotrebu pelene.

Većina proizvoda kada kupovinu list nalik, staviti na kratki pantalone. Koristite ljepljivu traku za povezivanje u kratke hlače. Ljepilo list istovremeno imati efekat podešavanje veličine hlača kako bi odgovarao različitim masti i tanak oblik tijela.

U principu, pelene struktura je podijeljena u tri sloja iznutra prema van, unutrašnji sloj je u neposrednoj blizini kože i izrađeni od netkanih tkanina; srednji sloj je upijajući mat celuloze, polimera se dodaje sa polimera; vanjski sloj je nepropusna plastične folije.

Par: eksterijer

Sljedeći: za osobePrijavite se na našu email listu
Prijavite se sa svoje ime i email da biste dobili najnovija ažuriranja, ekskluzivan pristup promocije, prodaje događaja, prodaja u pretprodaji i više!
Povežite se sa nama
Postanite naš fan, pratite nas i prijavite se za najnovije informacije i ponudama.
QR Code
Autorsko pravo © Weifang Itend Higijenska Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.
XML