Profil tvrtke

Weifang Itend Higijenski Technology Co., Ltd

Dodaj: No.21, Gongye 1st Street, Weicheng District, Weifang City, Shandong Province, Kina

Kontaktirajte nas: James Lu

Tel: + 86-536-2227798

Fax: + 86-536-2227798

Mob: +8617753629906

E-mail: diapers@healtheasycare.com

Dom > O nama


Naša kompanija

Tražim pravni brend za registraciju iz Kine, Itend® pripada Weifang Itend Higijenska Technology Co., Ltd, čiji je prethodnik je Weifang Gold Yiming Higijenska Co., Ltd, koja je osnovana u 20 10, a bio je 7 godina fokusirajući se na R & D, proizvodnja i prodaja proizvoda za odrasle inkontinencije, kao što su za jednokratnu upotrebu pelene za odrasle, za odrasle podići pelene, za jednokratnu upotrebu umetak jastučići za odrasle, za jednokratnu upotrebu podmetači, krevet jastučići, pet jastučići i tako dalje.

 

Sa vlastitim patent degisn, veliki asortiman visoko kvalitetnih inkontinencije proizvoda svakodnevne higijene i posebnu brigu za starije osobe, inkontinencije osobe, osobe sa invaliditetom, pa čak i kućni ljubimci su proizvodi i distribuira svakodnevne u Itend Higijenski. Itend®   proizvodi široko zadovoljavaju potrebe pojedinaca, staratelji, kliničara, ljekarna, bolnica i staračkih domova okrugli svijeta.

 

naše tržište

Danas Itend® je postao poznati brand globalnih proizvoda inkontinenciji, dijeljenje veliko tržište u Južnoj Koreji, Europi i SAD-u preko svojih pametnih logističke mreže. Sada smo se širi na tržištu e u Srednjoj i Južnoj Americi, na Dalekom istoku, Indiji i drugim regijama u razvoju širom 20 zemalja.

tržište map.jpg

Prijavite se na našu email listu
Prijavite se sa svoje ime i email da biste dobili najnovija ažuriranja, ekskluzivan pristup promocije, prodaje događaja, prodaja u pretprodaji i više!
Povežite se sa nama
Postanite naš fan, pratite nas i prijavite se za najnovije informacije i ponudama.
QR Code
Autorsko pravo © Weifang Itend Higijenska Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.
XML